Indonesian VOCALOID Community
 
HomeMemberlistFAQRegisterLog in

Share | 
 

 [solved]Hasil curian tanganku, ada juga yg dibantuin. (ecchi inside)

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AuthorMessage
Biando89
Voca Poster
Voca Poster
avatar

Posting : 187
Points : 2132
Reputation : -2
Join : 2012-06-14
Age : 21

PostSubject: [solved]Hasil curian tanganku, ada juga yg dibantuin. (ecchi inside)   Thu 5 Jul 2012 - 15:28

First topic message reminder :

Irashaimase, Ojou-sama, Otou-sama

Berhubung thread yg kemarin nggak bisa di edit untuk di update, jadi pindah kesini aja. Ngga apa-apa kan? Very Happy

Langsung aja, ada yg buatanku sendiri. Ada juga yg dibantuin sama my darling, dia ngebantuin buat coloring sama shading nya. Ada ecchi nya juga lho, kalo belum 17+ jangan dibuka ne...

Sketsanya & masih black & white. Rolling Eyes
Spoiler:
 

Ini Ecchi nya, jangan dibuka kalo belum 17+ ya. affraid
Spoiler:
 

Arigatou Gozaimasu, semoga berkenan... Razz
Back to top Go down
View user profile http://www.our-nikki.blogspot.com

AuthorMessage
Tunalend
Voca Centry
Voca Centry
avatar

: VPDefenseSquad
Posting : 265
Points : 2478
Reputation : 3
Join : 2012-02-22
Age : 17
Location : Depan Laptop

PostSubject: Re: [solved]Hasil curian tanganku, ada juga yg dibantuin. (ecchi inside)   Fri 27 Jul 2012 - 11:21

s-s-sial-- Wha..!? saya ketinggalan ngetroll Desperate dan sudah di solved--
padahal maunya nanya pelan2 dulu ampe ketauan |"D #pluk

oke jujur pas pertama liat udah ''yakin'' itu bukan gambarnya kakak biando Blush
apalagi pas gambar ada len-- *A*) MURKA SAYA MURKA Rage Frown
SAYA SEBAGAI PETJIENTAH LEN GASUKA KALO GAMBARNYA MY LITTLE SHOTA ANGEL YANG DIGAMBAR ARTIST J-- #dibekep

okay kelepasan *ming #shot

itu juga ketauan banget bukan karya situ Cool screentonenya misalnya. screentone yg kayak gitu susah (malah hampir gaada) dijual di indonesia saya aja nyari2 screentone di indo paling cuma dapet yg basicnya Desperate

btw, saya geregetan liat font yang 'qaqa' biando pake di komik 'yg katanya' hasil buatan tangan qaqa-- itu-font-nya-ga-cocok-samsek itu ada juga yg salah penempatan asdfghj sumpah gatel tangan saya-- #udahtun
dan please itu kalo ngomong dalem hati warna teksnya abu2 dan dalem mode(?) italic.. penempatannya juga amg--pyramid-- *tambah geregetan* Eydnya juga--oke cukup-- maap saya sensitip di bagian typeset
em jadi buat qaqa biando, jangan ngambil karya orang okay? 8') kalo mau minta izin ama yg punya #dzingh kalo mau boong jangan sama orang yg pinter2 *ming*

oke sekian dari saya, maap postnya kepanjangan *dihajar


~~~----------------~~~

tjolek (ノ・ω・)ノ゙
Spoiler:
 
Newest Cover - 誰でもいいから付き合いたい
Spoiler:
 

Back to top Go down
View user profile
Shinji-kun
Voca Jammer
Voca Jammer
avatar

: 日本のボーカロイドのメンバー
Posting : 23
Points : 1889
Reputation : 0
Join : 2012-08-18
Age : 24
Location : Jakarta

PostSubject: Re: [solved]Hasil curian tanganku, ada juga yg dibantuin. (ecchi inside)   Sun 26 Aug 2012 - 10:11

Hey, nice drawing! Tapi kenapa title nya curian?
Back to top Go down
View user profile http://facebook.com/shinji.nichijo
shiramiu
Voca Stylist
Voca Stylist
avatar

: struggling to the real self
Posting : 759
Points : 3128
Reputation : 9
Join : 2011-05-27
Location : realm of hiatus

PostSubject: Re: [solved]Hasil curian tanganku, ada juga yg dibantuin. (ecchi inside)   Sun 26 Aug 2012 - 11:32

Shinji-kun wrote:
Hey, nice drawing! Tapi kenapa title nya curian?

Better read all the posts here before you post anything further, because this thread already reached the conclusion; except the fact that Biando89 never came here to post anything to state anything.
And I'm surprised that you would take a look at this thread by purpose, 'cause this is not a trending thread anymore.


I'm not meaning to prelong this thread anymore so let's not discuss anything else and wait for the related person to clear his "works" by himself, k guys.

~~~----------------~~~

Ohoho My signature song *halah* Ohoho

|:face:Old SC|:face:New SC|:face:YouTube|:face:DA|
Back to top Go down
View user profile http://shiramiupunyahalaman.blogspot.com
Shinji-kun
Voca Jammer
Voca Jammer
avatar

: 日本のボーカロイドのメンバー
Posting : 23
Points : 1889
Reputation : 0
Join : 2012-08-18
Age : 24
Location : Jakarta

PostSubject: Re: [solved]Hasil curian tanganku, ada juga yg dibantuin. (ecchi inside)   Sun 26 Aug 2012 - 13:35

I see, now i understand after i saw all the post here. I wonder why he did that...
I guess my curiosity brought me to visit some threads here.
Back to top Go down
View user profile http://facebook.com/shinji.nichijo
lunasutisna
Voca Poster
Voca Poster
avatar

: rinkaleia sanokuchi ( *´・ω・`) ★
Posting : 186
Points : 2569
Reputation : 1
Join : 2011-09-05
Age : 21
Location : rawon setan

PostSubject: Re: [solved]Hasil curian tanganku, ada juga yg dibantuin. (ecchi inside)   Sun 26 Aug 2012 - 14:23

Shinji-kun wrote:
I see, now i understand after i saw all the post here. I wonder why he did that...
I guess my curiosity brought me to visit some threads here.

although , it is closed case for us now (i think) .....
but if his existence were unseen again, definitely he's one of us. because he MIGHT be stealing again / annoy other artist that he steals and redeem it as his aspirations.

be careful there, Junger Mann. it could be anywhere! seal your arts now
Back to top Go down
View user profile http://about.me/ruu
Shinji-kun
Voca Jammer
Voca Jammer
avatar

: 日本のボーカロイドのメンバー
Posting : 23
Points : 1889
Reputation : 0
Join : 2012-08-18
Age : 24
Location : Jakarta

PostSubject: Re: [solved]Hasil curian tanganku, ada juga yg dibantuin. (ecchi inside)   Wed 12 Sep 2012 - 22:00

Can i tell the truth about this?
Biando89-kun did this actually because my fault...

I have gone too far until make him so humiliated like this
Back to top Go down
View user profile http://facebook.com/shinji.nichijo
Ethervain
Voca Millenia
Voca Millenia
avatar

: 灰色茶 ☆
Posting : 1040
Points : 3487
Reputation : 7
Join : 2011-04-19
Location : 京都

PostSubject: Re: [solved]Hasil curian tanganku, ada juga yg dibantuin. (ecchi inside)   Wed 12 Sep 2012 - 22:09

@Shinji: Why did I get the feeling that you are Biando89?

Please remember that stealing artwork is an unforgiven sin.
Not only it will destroy your career, it will also destroy your reputation, fame, and everything.

Remember that once you've done it, there's no second chance or sorry.

~~~----------------~~~


"大学生になった!!"

I'm a freelance illustrator and painter || Contact me via here ||Pixiv : 5635099 || FB: here
Back to top Go down
View user profile http://www.pixiv.net/member.php?id=5635099
ryo-kun
Voca Poster
Voca Poster
avatar

: 俺の世界
Posting : 244
Points : 2501
Reputation : 1
Join : 2011-07-29
Location : Internet

PostSubject: Re: [solved]Hasil curian tanganku, ada juga yg dibantuin. (ecchi inside)   Wed 12 Sep 2012 - 22:10

Shinji-kun wrote:
Can i tell the truth about this?
Biando89-kun did this actually because my fault...

I have gone too far until make him so humiliated like this

I'm curious, what did you do to him anyway?
Back to top Go down
View user profile http://twitter.com/ryorikon
Shinji-kun
Voca Jammer
Voca Jammer
avatar

: 日本のボーカロイドのメンバー
Posting : 23
Points : 1889
Reputation : 0
Join : 2012-08-18
Age : 24
Location : Jakarta

PostSubject: Re: [solved]Hasil curian tanganku, ada juga yg dibantuin. (ecchi inside)   Wed 12 Sep 2012 - 22:17

Ethervain-kun: No, it's me. I'm actually know Biando89-kun, and we are friends

ryo-kun: Actually i ask him to post all those arts, now i realized that i'm going too far on him
It's all started because a bet, and he lose. so he should do what i say
Back to top Go down
View user profile http://facebook.com/shinji.nichijo
blak_rok_shuta
Voca Poster
Voca Poster
avatar

: Lurker Ng/a/co
Posting : 114
Points : 2151
Reputation : 1
Join : 2012-02-28
Age : 25
Location : Cikokol

PostSubject: Re: [solved]Hasil curian tanganku, ada juga yg dibantuin. (ecchi inside)   Wed 12 Sep 2012 - 22:21

Shinji-kun wrote:
Hey, nice drawing! Tapi kenapa title nya curian?

Shinji-kun wrote:
I see, now i understand after i saw all the post here. I wonder why he did that...
I guess my curiosity brought me to visit some threads here.

Shinji-kun wrote:
Ethervain-kun: No, it's me. I'm actually know Biando89-kun, and we are friends

ryo-kun: Actually i ask him to post all those arts, now i realized that i'm going too far on him
It's all started because a bet, and he lose. so he should do what i say

Hai biando, apakah anda sudah siap untuk memulai hari hari yang baru dengan ID baru anda? sunny

afro afro afro afro
Back to top Go down
View user profile
Ethervain
Voca Millenia
Voca Millenia
avatar

: 灰色茶 ☆
Posting : 1040
Points : 3487
Reputation : 7
Join : 2011-04-19
Location : 京都

PostSubject: Re: [solved]Hasil curian tanganku, ada juga yg dibantuin. (ecchi inside)   Wed 12 Sep 2012 - 22:26

@Shinji: What a 'good' friend you are! By doing this you just destroyed his reputation and raise his fame into 'art theft'.

So what are you going to do now? Begging for forgiveness? Or take the responsibility for your friend?

Well it's not me to decide, I'll leave it to the rest to decide it.

~~~----------------~~~


"大学生になった!!"

I'm a freelance illustrator and painter || Contact me via here ||Pixiv : 5635099 || FB: here
Back to top Go down
View user profile http://www.pixiv.net/member.php?id=5635099
Shinji-kun
Voca Jammer
Voca Jammer
avatar

: 日本のボーカロイドのメンバー
Posting : 23
Points : 1889
Reputation : 0
Join : 2012-08-18
Age : 24
Location : Jakarta

PostSubject: Re: [solved]Hasil curian tanganku, ada juga yg dibantuin. (ecchi inside)   Wed 12 Sep 2012 - 22:29

Biando89-kun seems to be offline now, since he's not on my facebook chat. and he probably sleeping since he doesn't answer my call.

Please forgive me and Biando89-kun, if you want someone to blame then blame me. Or someone you want to Ban then Ban me who become Cruel to my own friend, i'm begging you
Back to top Go down
View user profile http://facebook.com/shinji.nichijo
blak_rok_shuta
Voca Poster
Voca Poster
avatar

: Lurker Ng/a/co
Posting : 114
Points : 2151
Reputation : 1
Join : 2012-02-28
Age : 25
Location : Cikokol

PostSubject: Re: [solved]Hasil curian tanganku, ada juga yg dibantuin. (ecchi inside)   Wed 12 Sep 2012 - 22:29

@biando

saya sangat berharap kamu tidak sedang menonjolkan keberadaan teman imajiner kamu di sini... Shocked
Back to top Go down
View user profile
ryo-kun
Voca Poster
Voca Poster
avatar

: 俺の世界
Posting : 244
Points : 2501
Reputation : 1
Join : 2011-07-29
Location : Internet

PostSubject: Re: [solved]Hasil curian tanganku, ada juga yg dibantuin. (ecchi inside)   Wed 12 Sep 2012 - 22:35

Shinji-kun wrote:
Ethervain-kun: No, it's me. I'm actually know Biando89-kun, and we are friends

ryo-kun: Actually i ask him to post all those arts, now i realized that i'm going too far on him
It's all started because a bet, and he lose. so he should do what i say

Oh really? It's really ridiculous since you pushed him to post your "works"

OH! Look what I found when I google this picture!


Spoiler:
 

Really?
Spoiler:
 
Back to top Go down
View user profile http://twitter.com/ryorikon
Shinji-kun
Voca Jammer
Voca Jammer
avatar

: 日本のボーカロイドのメンバー
Posting : 23
Points : 1889
Reputation : 0
Join : 2012-08-18
Age : 24
Location : Jakarta

PostSubject: Re: [solved]Hasil curian tanganku, ada juga yg dibantuin. (ecchi inside)   Wed 12 Sep 2012 - 22:39

It's not my works anyway, i'm just ask him to post someone else's art and pretend to be the author. I know it's really cruel, please forgive me and Biando89-kun
now i doubt he still want to be my friend anymore
Back to top Go down
View user profile http://facebook.com/shinji.nichijo
ryo-kun
Voca Poster
Voca Poster
avatar

: 俺の世界
Posting : 244
Points : 2501
Reputation : 1
Join : 2011-07-29
Location : Internet

PostSubject: Re: [solved]Hasil curian tanganku, ada juga yg dibantuin. (ecchi inside)   Wed 12 Sep 2012 - 22:43

Shinji-kun wrote:
It's not my works anyway, i'm just ask him to post someone else's art and pretend to be the author. I know it's really cruel, please forgive me and Biando89-kun
now i doubt he still want to be my friend anymore

Ahh i see, well played sir. Or can I call you Biando btw? :3
Back to top Go down
View user profile http://twitter.com/ryorikon
blak_rok_shuta
Voca Poster
Voca Poster
avatar

: Lurker Ng/a/co
Posting : 114
Points : 2151
Reputation : 1
Join : 2012-02-28
Age : 25
Location : Cikokol

PostSubject: Re: [solved]Hasil curian tanganku, ada juga yg dibantuin. (ecchi inside)   Wed 12 Sep 2012 - 22:44

Shinji-kun wrote:
now i doubt he still want to be my friend anymore
Back to top Go down
View user profile
Shinji-kun
Voca Jammer
Voca Jammer
avatar

: 日本のボーカロイドのメンバー
Posting : 23
Points : 1889
Reputation : 0
Join : 2012-08-18
Age : 24
Location : Jakarta

PostSubject: Re: [solved]Hasil curian tanganku, ada juga yg dibantuin. (ecchi inside)   Wed 12 Sep 2012 - 22:45

What do you mean?
Back to top Go down
View user profile http://facebook.com/shinji.nichijo
Ethervain
Voca Millenia
Voca Millenia
avatar

: 灰色茶 ☆
Posting : 1040
Points : 3487
Reputation : 7
Join : 2011-04-19
Location : 京都

PostSubject: Re: [solved]Hasil curian tanganku, ada juga yg dibantuin. (ecchi inside)   Wed 12 Sep 2012 - 22:49

The irony with that video... the illustrator yunomi was also involved in plagiarism issue.

~~~----------------~~~


"大学生になった!!"

I'm a freelance illustrator and painter || Contact me via here ||Pixiv : 5635099 || FB: here
Back to top Go down
View user profile http://www.pixiv.net/member.php?id=5635099
ryo-kun
Voca Poster
Voca Poster
avatar

: 俺の世界
Posting : 244
Points : 2501
Reputation : 1
Join : 2011-07-29
Location : Internet

PostSubject: Re: [solved]Hasil curian tanganku, ada juga yg dibantuin. (ecchi inside)   Wed 12 Sep 2012 - 22:52

blak_rok_shuta wrote:
Shinji-kun wrote:
now i doubt he still want to be my friend anymore

HUAHAHAHAHAHA


Could I give you 1 advice? Mendingan akui kesalahan secara jujur daripada bikin another gimmick terus ngaku itu bukan kamu sendiri. :3 Self-denial it's not really good for your mind, trust me.
Back to top Go down
View user profile http://twitter.com/ryorikon
swordwaltz
Voca Poster
Voca Poster
avatar

: Illustrator of NextHeaven
Posting : 118
Points : 2070
Reputation : 3
Join : 2012-06-10
Age : 24
Location : Cimahi

PostSubject: Re: [solved]Hasil curian tanganku, ada juga yg dibantuin. (ecchi inside)   Wed 12 Sep 2012 - 22:54

demm karena saya lack tentang artist" Jepang jadi saya semapt berpikir klo itu buatannya Desperate
blak_rok_shuta wrote:


btw thanks karena dah nemu ini Highcited
Back to top Go down
View user profile http://ekoirasuto.deviantart.com
velvay
Voca Millenia
Voca Millenia
avatar

: Elite Rose Project
Posting : 1006
Points : 3561
Reputation : 4
Join : 2010-12-16
Age : 27
Location : Loli Heart~

PostSubject: Re: [solved]Hasil curian tanganku, ada juga yg dibantuin. (ecchi inside)   Thu 13 Sep 2012 - 1:07

OH GOD! GIVE ME A BREAK!!!!!! Mau lo temen nya kek, mau lo nyuruh dia kek, mau lo yang biayain hidupnya dia kek! gw ga peduli meennnnnnnn!!! Just GTFO!!!!!!!!! gw muak ngeliat tret ini masi ada aja disini!
kalo lo emang bukan biando blablabla, gw nga peduli! mending lo bedua maen taro2an di dunia lo bedua tuh! sapa tau disana lo ketemu temen2 berikutnya, sapa kek namanya! moe-kun kek, ato tsundere ojiisan kek! nah biar lo bisa saling ngerti n hidup damai nga da yang maki2 lo!
Back to top Go down
View user profile
lunasutisna
Voca Poster
Voca Poster
avatar

: rinkaleia sanokuchi ( *´・ω・`) ★
Posting : 186
Points : 2569
Reputation : 1
Join : 2011-09-05
Age : 21
Location : rawon setan

PostSubject: Re: [solved]Hasil curian tanganku, ada juga yg dibantuin. (ecchi inside)   Thu 13 Sep 2012 - 4:57

velvay wrote:
OH GOD! GIVE ME A BREAK!!!!!! Mau lo temen nya kek, mau lo nyuruh dia kek, mau lo yang biayain hidupnya dia kek! gw ga peduli meennnnnnnn!!! Just GTFO!!!!!!!!! gw muak ngeliat tret ini masi ada aja disini!
kalo lo emang bukan biando blablabla, gw nga peduli! mending lo bedua maen taro2an di dunia lo bedua tuh! sapa tau disana lo ketemu temen2 berikutnya, sapa kek namanya! moe-kun kek, ato tsundere ojiisan kek! nah biar lo bisa saling ngerti n hidup damai nga da yang maki2 lo!

+1 vel

ok let me get this straight @_@
BE YOUR SELF .
Back to top Go down
View user profile http://about.me/ruu
ryo-kun
Voca Poster
Voca Poster
avatar

: 俺の世界
Posting : 244
Points : 2501
Reputation : 1
Join : 2011-07-29
Location : Internet

PostSubject: Re: [solved]Hasil curian tanganku, ada juga yg dibantuin. (ecchi inside)   Thu 13 Sep 2012 - 5:29

lunasutisna wrote:
velvay wrote:
OH GOD! GIVE ME A BREAK!!!!!! Mau lo temen nya kek, mau lo nyuruh dia kek, mau lo yang biayain hidupnya dia kek! gw ga peduli meennnnnnnn!!! Just GTFO!!!!!!!!! gw muak ngeliat tret ini masi ada aja disini!
kalo lo emang bukan biando blablabla, gw nga peduli! mending lo bedua maen taro2an di dunia lo bedua tuh! sapa tau disana lo ketemu temen2 berikutnya, sapa kek namanya! moe-kun kek, ato tsundere ojiisan kek! nah biar lo bisa saling ngerti n hidup damai nga da yang maki2 lo!

+1 vel

ok let me get this straight @_@
BE YOUR SELF .

Sudah-sudah dia masih mencari jati diri, makanya alter egonya banyak :3
Back to top Go down
View user profile http://twitter.com/ryorikon
irzhie
Voca Stylist
Voca Stylist
avatar

: Talkloid User
Posting : 573
Points : 2882
Reputation : 2
Join : 2011-10-29
Age : 29
Location : Planet Bumi

PostSubject: Re: [solved]Hasil curian tanganku, ada juga yg dibantuin. (ecchi inside)   Thu 13 Sep 2012 - 8:39

@ shinji-kun: ummm, gw ga peduli nih entah lo temen nya biando ato lo biando itu sndiri, tapi gw saranin lo mendingan jangan posting2 ke thread ini lagi deh. Soal nya udh bnyk orang yg kyk nya udah gak suka sama si biando ini. Kalo yg lain pada liat thread ini nanti kebanyakan pada terpancing emosi ny. Gw sndiri jg pertama kali c posting di sini sekaligus yg terakhir. Bye2...

~~~----------------~~~

Back to top Go down
View user profile http://www.youtube.com/user/Irzhie?feature=mhee
Sponsored content




PostSubject: Re: [solved]Hasil curian tanganku, ada juga yg dibantuin. (ecchi inside)   

Back to top Go down
 
[solved]Hasil curian tanganku, ada juga yg dibantuin. (ecchi inside)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 6 of 7Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» Mic apa yg paling bagus buat recording?? :D
» [solved]VP-UtaCha ~Vocapost Utaite Challenge~
» MIRROR NEW PROSECUTOR BRINGS HOPE - VOWS TO SOLVE CASE
» Stryper song titles (new songs)
» HB - Frozen Inside (help!)

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
VOCAPOST - ARSIP FORUM :: Vocaloid Indonesia :: Dapur Vocaloid :: Canvas Ria-
Jump to: